U bent hier: Home > wie zijn we
Navigatie

logo monitor


Home
Programma update
Wie zijn we?
Wie doet wat?
Reviews van de leden update
Fotoboek
Werkgroepen update
Clubblad
Lid worden?
Waar vind je ons?
Links update
Monitor Magazine Light

naar www.A-Z.be, van Zoekertjes tot Actuele informatie
wie zijn we
Wie zijn we?

Zoals in iedere club zijn er beginnelingen en gevorderden in het bedrijven van hun 'passie', hun 'reden om eens thuis weg te zijn'.
Ook Computerclub Monitor Niel bestaat uit een mengeling van PC-newbies en PC-freaks. Wat fijn is aan onze club is het feit dat iedereen iedereen kent en je er altijd wel iets kan bijleren.
Wij creëren een omgeving die naadloos aansluit op de vraag van de huidige en nieuwe pc-gebruiker.
Werkt je computer niet naar behoren (loopt hij regelmatig vast, starten programma's niet op of zijn er configuratieproblemen) breng hem gewoon mee naar een clubbijeenkomst.
Dan treedt PPS (P(c) P(roblem) S(olving)) in werking. Vrijwilligers bekijken het probleem en lossen het indien mogelijk op.
Heb je een CD en/of DVD-schrijver gekocht, een netwerkkaart en lukt het u niet deze te configureren?
Heb je officeproblemen, vragen over internet of e-mail?
Je hoeft het slechts te vragen en we helpen je hierbij. U kijkt toe, stelt vragen en leert.
Iedereen wordt zo veel mogelijk geholpen door onze kennis en onze samenwerking. Je breekt zo door al je computervrees en komt eens kennis maken of een praatje slaan. Velen zetten bij ons hun eerste stappen in de computerwereld en hielden er een heleboel mensen aan over waarmee ze contact konden leggen, als dat nodig bleek, buiten de bijeenkomsten.

We zijn reeds meer dan 25 jaar lang een luisterend oor en een helpende hand voor al je frustraties en computerperikelen, ongeacht uw leeftijd of geslacht. Bij ons ben je echt vrij om binnen te lopen wanneer je wil en aanwezig te zijn wanneer je kan.
Geregeld belichten wij een thema of programma in navolging van uw vragen en noden. Verder doen wij nooit of te nimmer aan commerciële activiteiten.

Sinds een aantal jaren hebben we ook een Linux-werkgroep, de Linux Users Group Monitor Niel. Deze is door Roger De Pauw en François De Jonghe nieuw leven ingeblazen en komt iedere 1ste zaterdag en elke 2de en 3de maandag van de maand bijeen. Je komt er op users.telenet.be/linuxwerkgroep meer over te weten.

Na de invasie van de laptop volgt de invasie van de tablet pc.
Daarom hebben we besloten om de werkgroep Pret met de Tablet op te richten om de in's en out's van dit nieuwe media te leren kenen.
Deze werkgroep komt bij elke 2de en 3de maandag van de maand vanaf 20u00 in de refter van de GBS, Veldstraat 1 te Niel bij elkaar.

Je kan natuurlijk ook gewoon wat komen babbelen in de cafetaria waar er fris- en andere dranken te verkrijgen zijn.

De leden kunnen ook gratis internetten in het cybercafé 'De Monitor'.

We beschikken ook over een zogenaamd 'wireless access point'. Iedereen kan met zijn laptop overal in het lokaal plaatsnemen en toch probleemloos internetten, bestanden uitwisselen, enzovoort enzoverder.
Het gebruik van deze 'hotspot' is gratis voor de leden. Je zet je aan een tafel, klapt je laptop open en je bent draadloos verbonden met de wereld.

De clubbijeenkomsten vinden elke eerste zaterdag en elke tweede en derde maandag en van de maand plaats in de refter van GBS-Niel, Veldstraat 1 - 2845 Niel.
's Maandags beginnen we om 19.00 uur.
's Zaterdags starten we om 9.00 uur en sluiten we om 13 uur.

Aansprakelijkheid: Computerclub Monitor Niel en haar leden kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade, defecten, verlies van programma’s of bestanden aan apparatuur die door de leden meegebracht wordt naar de club.

Deze site wordt gehost door quint
supported by dnsd.be

info@monitorniel.be