U bent hier: Home > werkgroepen
Navigatie

logo monitor


Untitled
Werkgroep Absolute beginners

Naargelang de interesse wordt er op de eerste, tweede en derde maandag van de maand vanaf 19u30 dieper ingegaan op de mogelijkheden van een bepaald programma.
Voor de juiste data raadpleeg je het best onze agenda

Op deze maandagen wordt er vanaf 19u00 in de refter nog steeds getracht om op alle soorten van computervragen een antwoord te geven.

Untitled
GNU/Linux Users Group Monitor Niel

Omdat Linux eigenlijk alleen de kernel is en wat we zien GNU, hebben we besloten de naam van onze werkgroep aan te passen naar GNU/Linux Users Group Monitor Niel.
Deze werkgroep gaat nog steeds verder met het ontrafelen van de geheimen van Linux en Roger De Pauw leidt het, samen met Peter Malaise en Karel Van den Bogaert, nog altijd in goede banen.
Zij komen elke eerste, tweede en derde maandag van de maand bijeen en dan worden er tips en trucs uitgewisseld en wordt er uitleg gegeven over nieuwe Linuxprogramma's
Voor de juiste data raadpleeg je het beste onze agenda.

Voor de online vergaderingen gebruiken ze de open source, multiplatform oplossing jitsi.
Ze maken gebruik van een van de onderstaande links. De link wordt gekozen volgens beschikbaarheid. De vergadering begint om 19 uur op maandagen dat er geen clubvergadering is. Klik op een van de volgende links om te verifiëren dat de vergadering via die vergaderruimte opgestart is. Je hebt geen speciale app nodig, de link werkt gewoon in een internet browser (chrome, firefox, ..)

De GNU/Linux Users Group Monitor Niel heeft ook een website http://www.gnu-linuxwerkgroep.eu. Hij is speciaal voor de Linux Users Group Monitor Niel ontwikkeld en je vindt er alle gewenste informatie en hulp over de verschillende Linux-distro's.
Heb je dringende problemen die niet kunnen wachten tot de bijeenkomst-op-afstand plaatsvindt? Stuur ze dan naar linux.users.group@monitorniel.be.
Je kan je vragen ook kwijt op http://forum.ubuntu-nl.org/index.php, dit is het beste (Nederlandstalige) forum voor Ubuntu en men is daar met hulpverlening constant en héél vlug.

Deze site wordt gehost door one.com
supported by dnsd.be

info@monitorniel.be