U bent hier: Home > werkgroepen
Navigatie

logo monitor


Untitled
Mededeling voor werkgroepen i.v.m. coronavirus

Hopelijk is iedereen nog in goede gezondheid maar we hebben een spijtige mededeling.
We hebben contact gehad met de directie van de GO! Basisschool De Parel en die deelde ons mee dat we de school NIET mogen betreden voor eind augustus.
Tot onze spijt moeten we jullie dus meedelen dat onze eerste clubactiviteit pas kan plaatsvinden op 7 september.

Bedankt voor uw begrip.

Wil je algemene info over het Coronavirus en de nieuwe maatregelen surf dan naar: www.info-coronavirus.be/nl/
Voor nieuwsupdates ga je naar www.vrtnws.be.
Op https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/12/misleidendeinfoopsocialemedia/ kan je checken of de berichten die op sociale media, via sms, mail en WhatsApp over het coronavirus circuleren al dan niet die niet altijd waar zijn.

Hou het gezond.

Untitled
Linux Users Group Monitor Niel

Omdat we in een lockdown light zitten, wil dit niet zeggen dat de Linux Users Group Monitor Niel bij de pakken blijft zitten. Ze gaat nog steeds verder met het ontrafelen van de geheimen van Linux. Roger De Pauw leidt deze groep in goede banen en doet dat, samen met Peter Malaise en Karel Van den Bogaert, virtueel via het Skype-alternatief Jitsi.
Op deze bijeenkomst-op-afstand worden er, zoals op de gewone bijeenkomst, tips en trucs uitgewisseld en wordt er uitleg gegeven over nieuwe Linuxprogramma's.
Wanneer je wil deelnemen surf je elke maandag vanaf 19u00 naar meet.jit.si/Linuxwerkgroep, en klik je op de rode telefoon. Er is een webversie van Jitsi Meet die je in je browser kunt gebruiken, maar er zijn ook applicaties beschikbaar voor Windows, OSX, iOS, Android en zelfs Ubuntu of Debian. Vergeet niet je camera en miccrofoon in te schakelen. Let wel op dat er op die avonden enkel Linuxvragen en -onderwerpen worden behandeld.
De website linmonniel.epizy.com/index.htm is specifiek voor de Linux Users Group Monitor Niel ontwikkeld. Hier vind je alle gewenste informatie en hulp over de verschillende Linux-distro's.
Heb je dringende problemen die niet kunnen wachten tot de bijeenkomst-op-afstand plaatsvindt? Surf dan naar http://forum.ubuntu-nl.org/index.php, dit is het beste (Nederlandstalige) forum voor Ubuntu en men is daar met hulpverlening constant en héél vlug.
Je kan je vragen ook steeds kwijt op linux.users.group@monitorniel.be.

Deze site wordt gehost door one.com
supported by dnsd.be

info@monitorniel.be